Младежите от ГЕРБ-Гърмен организираха футболен турнир

снимки: Пресцентър ГЕРБ

12 отбора от Гърмен, Гоце Делчев, Дебрен и Дъбница се включиха във футболния турнир, организиран от МГЕРБ-Гърмен.

Събитието, което се проведе на 21 и 22 септември в Гърмен, се превърна в празник както за отборите и техните поддръжници, така и за жителите на общината, които изпълниха трибуните на спортната площадка на училището.

Оспорваната надпревара бе спечелена от отбора на Гоце Делчев, който се наложи трудно в драматичен финал над отбора на Гърмен.

Купите, медалите и наградите връчи лично кандидатът за кмет на община Гърмен от ПП ГЕРБ Верхад Ислямов. Той поздрави всички участници в спортната проява и им пожела "да се борят както на терена, така и в живота, за да се развиват и постигат значими цели не само в личен план, но и в името на жителите на Гърмен".

Освен купи и награди за първите три отбора бяха връчени и призове за "Най-добър вратар", "Голмайстор", "Най-полезен играч" и "Играч на турнира".

Организаторите поясниха, че турнирът ще се превърне в традиционен и ще бъде развит, като в него ще се включат още повече отбори. 

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Bravo08:19 - 24.09.2013
Браво. Това трябва - работа и спорт.. На всичко трябва да се обръща внимание.. Такива проекти са страхотни .. Поздравления. Браво на Стоян, че излезна и каза, че ГЕРБ спомогнаха за изграждането!
гоцето20:50 - 23.09.2013
Чудесна спортна база,браво на гърменци.
Код за сигурност, въведете кода 8as